Luottokorttien matkavakuutus

Aktia Platinum Credit/Debit ja Aktia World Elite Credit 

Aktia Platinum Credit/Debit- ja Aktia World Elite Credit -kortteihin sisältyy matkavakuutus, joka on voimassa, vaikka et olisi maksanut matkaa kortilla.

Vakuutettuina ovat sinun lisäksesi puolisosi tai avopuolisosi sekä samassa taloudessa asuvat alle 20-vuotiaat lapset, jotka matkustavat kanssasi. Vakuutus ei ole voimassa, kun puolisosi, avopuolisosi tai lapsesi matkustaa yksin.

Matkavakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla enintään 90 vuorokautta siitä, kun matka on alkanut.

Vakuutus päättyy, kun vakuutettu täyttää 91 vuotta.

Sairaustapauksien ja tapaturman sattuessa

  • Lievissä tapauksissa voit hakeutua valitsemallesi lääkäriasemalle. Maksa kulut ensin itse ja hae jälkikäteen korvausta soittamalla AXA korvauspalveluun +358 9 424 51758.
  • Voit tehdä korvaushakemuksen myös verkossa. Klikkaamalla tästä pääset korvaushakemukseen. Korvaushakemuksen voi tehdä verkkopalvelun kautta joko suomeksi tai englanniksi. Jos tarvitset ruotsinkielistä palvelua, voit olla yhteydessä: clp.fi.travelinsurance@partners.axa
  • Hätätapauksissa Falck Matkahätäpalvelu palvelee vuorokauden ympäri, puh. +358 9 424 51758. Voit aina soittaa Falck Matkahätäpalveluun pyytääksesi neuvoja, jos et tiedä miten toimia sairaustapauksen tai tapaturman sattuessa. Suosittelemme, että tallennat puhelinnumeron jo nyt puhelimeesi mahdollista hätätapausta varten.

Tutustu huolellisesti matkavakuutusehtoihin sekä matkavakuutustodistukseen.

Aktia Platinum Credit/Debit- ja Aktia World Elite Credit -kortteihin kuuluvan matkavakuutuksen myöntää AXA, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

 

Aktia Gold Credit/Debit, Aktia Gold Credit ja Aktia Digital Gold Credit

Kun maksat kaikki lomaan liittyvät kulut (kuljetus- ja majoituskustannukset) Aktia Gold Credit/Debit-, Aktia Credit- tai Aktia Digital Gold Credit -kortillasi, saat matka- ja matkatavaravakuutuksen.

Matkavakuutus kattaa kortinhaltijan, lisäksi kortinhaltijan alle 20-vuotiaat mukana matkustavat lapset. Kortinhaltijan kanssa samassa osoitteessa asuva avopuoliso tai aviopuoliso on myös vakuutettu jos hänellä on voimassaoleva Aktian luottokortti, jossa matkavakuutuksen myöntäjä on AXA.

Matkavakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla, kun matka on maksettu Aktian maksukortilla, ja enintään 45 vuorokautta siitä, kun matka on alkanut.

Vakuutus päättyy, kun kortinhaltija täyttää 91 vuotta.

Sairaustapauksien ja tapaturman sattuessa

  • Rutiininomaisissa pienissä ei-vakavissa tapauksissa voit hakeutua valitsemallesi lääkäriasemalle. Maksa kulut ensin itse ja hae jälkikäteen korvausta soittamalla AXA korvauspalveluun +358 9 424 51903.
  • Voit tehdä korvaushakemuksen myös verkossa. Klikkaamalla tästä pääset korvaushakemukseen. Korvaushakemuksen voi tehdä verkkopalvelun kautta joko suomeksi tai englanniksi. Jos tarvitset ruotsinkielistä palvelua, voit olla yhteydessä: clp.fi.travelinsurance@partners.axa
  • Hätätapauksissa Falck Matkahätäpalvelu palvelee vuorokauden ympäri, puh. +358 9 424 51903. Voit aina soittaa Falck Matkahätäpalveluun pyytääksesi neuvoja, jos et tiedä miten toimia sairaustapauksen tai tapaturman sattuessa. Suosittelemme, että tallennat puhelinnumeron jo nyt puhelimeesi mahdollista hätätapausta varten.
 

Tutustu huolellisesti matkavakuutusehtoihin ja vakuutuksen kattavuuteen ennen matkalle lähtöä.

Aktia Gold Credit/Debit- , Aktia Gold Credit- sekä Aktia Digital Gold Credit -kortteihin kuuluvan matkavakuutuksen myöntää AXA.