Luottokorttien matkavakuutus

Visa Platinum ja World Elite MasterCard 

Visa Platinum- ja World Elite MasterCard -kortteihin sisältyy matkavakuutus, vaikka et olisi maksanut matkaa kortilla.

Vakuutettuina ovat sinun lisäksi puolisosi tai avopuolisosi sekä samassa taloudessa asuvat alle 20-vuotiaat lapset, jotka matkustavat kanssasi. Vakuutus ei ole voimassa, kun puolisosi, avopuolisosi tai lapsesi matkustaa yksin.

Matkavakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla enintään 90 vuorokautta siitä, kun matka on alkanut.

Vakuutus päättyy, kun vakuutettu täyttää 90 vuotta.

Sairaustapauksien ja tapaturman sattuessa

  • Lievissä tapauksissa voit hakeutua valitsemallesi lääkäriasemalle. Maksa kulut ensin itse ja hae jälkikäteen korvausta täyttämällä vahinkoilmoitus verkossa tai soittamalla +358 10 550 2071.
  • Hätätapauksissa SOS International palvelee vuorokauden ympäri, puh. +358 10 550 2072. Voit aina soittaa SOS Internationaliin pyytääksesi neuvoja, jos et tiedä miten toimia sairaustapauksen tai tapaturman sattuessa. Suosittelemme, että tallennat puhelinnumeron jo nyt puhelimeesi mahdollista hätätapausta varten.

Tutustu huolellisesti matkavakuutusehtoihin sekä matkavakuutustodistukseen.

Visa Platinum- ja World Elite MasterCard -kortteihin kuuluvan matkavakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

 

Visa Gold Credit/Debit

Kun maksat kaikki lomaan liittyvät kulut (kuljetus- ja majoituskustannukset) Visa Gold Credit/Debit -kortillasi, saat matka- ja matkatavaravakuutuksen.

Matkavakuutus kattaa kortinhaltijan, lisäksi kortinhaltijan alle 20-vuotiaat mukana matkustavat lapset. Kortinhaltijan kanssa samassa osoitteessa asuva avop¬uoliso tai aviopuoliso on myös vakuutettu jos hänellä on voimassaoleva Aktian luottokortti, jossa matkavakuutuksen myöntäjä on Chubb European Goup ltd .

Matkavakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla, kun matka on maksettu kokonaisuudessaan Aktian luottokortilla, ja enintään 45 vuorokautta siitä, kun matka on alkanut.

Vakuutus päättyy, kun kortinhaltija täyttää 80 vuotta.

Sairaustapauksien ja tapaturman sattuessa

  • Rutiininomaisissa pienissä ei-vakavissa tapauksissa voit hakeutua valitsemallesi lääkäriasemalle. Maksa kulut ensin itse ja hae jälkikäteen korvausta täyttämällä vahinkoilmoitus verkossa tai soittamalla +358 9 6861 5156.
  • Hätätapauksissa SOS International palvelee vuorokauden ympäri, puh. +45 7010 5050. Voit aina soittaa SOS Internationaliin pyytääksesi neuvoja, jos et tiedä miten toimia sairaustapauksen tai tapaturman sattuessa. Suosittelemme, että tallennat puhelinnumeron jo nyt puhelimeesi mahdollista hätätapausta varten.
 

Tutustu huolellisesti matkavakuutusehtoihin ja vakuutuksen kattavuuteen ennen matkalle lähtöä.

Visa Gold Credit/Debit -kortteihin kuuluvan matkavakuutuksen myöntää Chubb European Group ltd, sivuliike Suomessa.