Kuvallinen maksukortti

Maksukorttiin on mahdollista valita oma henkilökohtainen kuva Aktia Gold Credit/Debit tai Aktia Debit-korttiin. Jos sinulla on ollut oma henkilökohtainen kuva tai galleriakuva aiemmassa Aktia Visa -kortissasi, ja kortinvaihdon yhteydessä sait uuden Aktia Mastercard -kortin Aktian vakiotaustalla, sinulla on nyt mahdollisuus ladata maksutta henkilökohtainen kuva korttiisi verkkopankin kautta. Kirjaudu verkkopankkiin ja siirry "Kortit"-välilehdelle. Vasemmassa valikossa paina "korttipalvelut"- valikkoa ja valitse "Kuvan vaihto".  Kampanja on voimassa 19.6.-31.7.2018. Huomioithan että kuvallisesta kortista veloitamme hinnastomme mukaisesti 12€  kortin kolmen vuoden välein tapahtuvan vuosiuusinnan yhteydessä, eli ilmaisen kuvan saat vain nyt ensimmäisen kerran.

Aktia uudistaa korttiensa kuvagallerian. Syksyllä avaamme kuvagallerian, ja silloin voit valita kampanjajakson aikana galleriakuvan korttiisi ilman maksua kertaluontoisena etuna, jos et nyt lataa henkilökohtaista kuvaa maksutta. Tämä on voimassa vain jos sinulla oli aiemmassa Aktia Visa-kortissasi henkilökohtainen kuva tai galleriakuva. Muuten tästä veloitetaan 12€ hinnastomme mukaisesti. 

 

Ohjeet henkilökohtaisen kuvan lataamiseen

Kuvan tulee olla laadultaan riittävän hyvä ja se ei saa loukata tekijänoikeuksia. Mikäli sinulla on kaksi samaa korttityyppiä olevaa korttia, voit ainoastaan ladata kuvan toiselle kortille. Emme valmista kortteja, jotka sisältävät rasistista, pornografista tai muuten loukkaavaa kuvamateriaalia. Aktia voi kieltäytyä korttien valmistamisesta esim. seuraavien asioiden johdosta (luettelo ei ole tyhjentävä):

 

  • Kuvat ja tekstit, joiden julkaiseminen saattaisi täyttää rikoslaissa säädettyjen rikosten tunnusmerkistön
  • Tuotemerkkien, yritysten- ja yhdistysten logojen käyttö on kiellettyä ilman erillistä sopimusta.
  • Kuvat, jotka sisältävät sopimattomia aiheita, eli laittomia, haitallisia, uhkaavia, häiritseviä, halventavia, moraalittomia, törkeitä, toisen henkilön yksityisyyttä loukkaavia, vastenmielisiä tai siveettömiä
  • Kuvat, jotka sisältävät valtiollisia symboleita, yhteiskunnallisia symboleita ja muita vastaavia
  • Kuvat, tekstit tms. jotka eivät ole Mastercard-tuotteen arvon mukaisia
  • Vaalealla tai valkoisella taustalla olevat kuvat
  • Ainoastaan yhtä väriä esittävät kuvat
  • Internetistä ladatut kuvat, jotka eivät ole itsesi ottamia tai suunnittelemia
  • Kuvat, kuviot tai tekstit, jotka loukkaavat myönnettyä tai haettua patenttia, tavaramerkkiä, liikesalaisuutta, tekijänoikeuksia tai muuta yksinoikeutta tai henkilön oikeutta omaan nimeensä ja kuvaansa tai henkilön yksityisyyttä
  • Kuvan tulee myös olla Mastercardin arvomaailmaan sopiva.

Kuvasi tulee olla JPEG-, GIF-, TIFF- tai PNG-muodossa ja tiedostokoon alle 10 MB. Resoluution tulee olla vähintään 1024x640 pikseliä, jotta kuvan tulostus kortille onnistuu.

 

Kuvallisen Aktia-kortin erityisehdot