Kuvallinen maksukortti

Maksukorttiin on mahdollista valita oma henkilökohtainen kuva Aktia Gold Credit/Debit tai Aktia Debit-korttiin. Jos sinulla on ollut oma henkilökohtainen kuva tai galleriakuva aiemmassa Aktia Visa -kortissasi, ja kortinvaihdon yhteydessä sait uuden Aktia Mastercard -kortin Aktian vakiotaustalla, sinulla on nyt mahdollisuus ladata maksutta henkilökohtainen kuva korttiisi verkkopankin kautta. Kirjaudu verkkopankkiin ja siirry "Kortit"-välilehdelle. Vasemmassa valikossa paina "korttipalvelut"- valikkoa ja valitse "Kuvan vaihto".  Kampanja on voimassa 19.6.-31.7.2018. Huomioithan että kuvallisesta kortista veloitamme hinnastomme mukaisesti 12€  kortin kolmen vuoden välein tapahtuvan vuosiuusinnan yhteydessä, eli ilmaisen kuvan saat vain nyt ensimmäisen kerran.

Aktia uudistaa korttiensa kuvagallerian. Syksyllä avaamme kuvagallerian, ja silloin voit valita kampanjajakson aikana galleriakuvan korttiisi ilman maksua kertaluontoisena etuna, jos et nyt lataa henkilökohtaista kuvaa maksutta. Tämä on voimassa vain jos sinulla oli aiemmassa Aktia Visa-kortissasi henkilökohtainen kuva tai galleriakuva. Muuten tästä veloitetaan 12€ hinnastomme mukaisesti. 

 

Ohjeet henkilökohtaisen kuvan lataamiseen

Kuvasi tulee olla JPG-, GIF-, TIFF- tai PNG-muodossa ja tiedostokoon alle 10 MB. Resoluution tulee olla vähintään 1024x640 pikseliä, jotta kuvan tulostus kortille onnistuu.
 
Kun olet ladannut kuvan voit liikuttaa kuvaa kortilla tarttumalla siihen kiinni hiirellä. Kuvan vieressä olevilla painikkeilla voit muokata kuvaa (ohjeen saat näkyviin painamalla ?-painiketta). Kuvan täytyy peittää kortin valkoisen kuva-alan kokonaan, jotta voit jatkaa tilaustasi.
 
Kuvan tulee olla laadultaan riittävän hyvä ja se ei saa loukata tekijänoikeuksia. Kuvan tulee olla hyvän maun mukainen eli emme valmista kortteja, jotka sisältävät rasistista, pornografista tai muuten loukkaavaa kuvamateriaalia. Seuraavassa käydään läpi esimerkin omaisesti aineistoa, jollaista Aktia voi kieltäytyä hyväksymästä (luettelo ei ole tyhjentävä):
 
  • Kuvat ja tekstit, joiden julkaiseminen saattaisi täyttää rikoslaissa säädettyjen rikosten tunnusmerkistön
  •  Kuvat, jotka sisältävät sopimattomia aiheita, kuten uhkaavia, häiritseviä, häpäiseviä, yksityisyyttä loukkaavia, vastenmielisiä, siveettömiä tms.
  • Kuvat jotka sisältävät valtiollisia symboleita, yhteiskunnallisia symboleita ja muita vastaavia
  • Kuvat, tekstit tms. jotka eivät ole Mastercard-tuotteen arvon mukaisia
  • Kuvat jotka loukkaavat tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä, liikesalaisuutta tai muuta yksinoikeutta tai henkilön oikeutta omaan nimeen ja kuvaan tai henkilön yksityisyyttä.
  • Kuvan tulee myös olla Mastercardin arvomaailmaan sopiva. Myös tuotemerkkien, yritysten- ja yhdistysten logojen käyttö on kiellettyä ilman erillistä sopimusta.

 

Kuvallisen Aktia-kortin erityisehdot