Aktia Platinum Credit/Debit

Aktia Platinum Credit/Debit är för dig som är en aktiv resenär och uppskattar kvalitet och hög servicenivå.
 

LoungeKey

Du får till ditt förfogande ett omfattande loungenätverk bestående av över 700 LoungeKey-lounger. Njut av loungetjänsterna på dina resor: mat, dryck och bekvämligheter – oberoende av kategorin på din flygbiljett. Du får tre gratis loungebesök per år. För extra besök samt dina gäster debiteras 24 euro. Du kan skapa en onlineprofil (användarnamn och lösenord) på adressen www.loungekey.com/Aktia eller Loungekey-mobilapplikationen.  Kortets innehavare bör mata in sina Mastercard-kortuppgifter för att få rätt information om loungerna till sitt förfogande. Vänligen kontrollera Lounge-listan på webben eller i LoungeKey-mobilapplikationen innan din resa. Du kommer väl ihåg att i samband med ditt Lounge-besök nämna att ditt besök sker via LoungeKey-programmet.  Läs mera om Loungekey-programmet eller ladda ner LoungeKey-applikationen på din telefon. Frågor och svar gällande LoungeKey finns här.

 

Reseförsäkring

Till kortet hör en reseförsäkring som förutom dig själv gäller din make/maka och dina barn under 20 år som är med på resan. Du behöver inte göra inköp med kortet för att försäkringen ska gälla. Försäkringen beviljas av AXA.
 

Kortreklamation

Om du inte har fått de produkter du beställt eller om ditt inköp på webben har debiterats dubbelt kan du få pengarna tillbaka via köpskyddet. Läs mer.
 

Kreditegenskap

 

Nödkontanttjänst

Om du blir bestulen eller tappar bort ditt Aktia-betalkort (Mastercard) under en resa utomlands, finns det hjälp att få, i form av nödkontanter, i det land du befinner dig. Läs mer om nödkontanttjänsten.
 
 
Aktia Platinum Credit/Debit -kortet beviljas då din årsinkomst är högre än 60 000 euro brutto. Månadsavgiften för kortet är 15 euro och för parallellkortet 7,50 euro. Kortet förutsätter en kundrelation i Aktia.
 

Kortvillkor och konsumentkreditinformation:

AXA reseförsäkring (gäller fr.o.m. 1.1.2019):

Har en skada skett på resan? Anmäl skada +358 9 424 51758 (AXA -skador skedda fr.o.m. 1.1.2019)