Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Kundernas tjänster kan begränsas på grund av otillräckliga kundkännedomsuppgifter.

Vänligen kontrollera i nät- eller mobilbanken att du uppdaterat dina uppgifter.

Nätbankens anvisningar

Egna inställningar

På den här sidan hanterar du smeknamnen på konton, kort och lån. Smeknamnen syns endast i din egen nätbank. Dessutom kan du välja ett förvalt konto. Det förvalda kontot kommer till exempel automatiskt fram när du gör en ny betalning.

Kom ihåg att klicka på Spara när du har gjort de ändringar du vill.