Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Du kan för tillfället inte logga in i Aktias nätbank med de övriga bankernas bankkoder. Det går inte heller att identifiera sig i Aktias blanketter och ansökningar eller registrera applikationen Aktia Wallet. Felet åtgärdas som bäst. Vi beklagar besväret som orsakas av störningen.

Nätbankens anvisningar

Egna inställningar

På den här sidan hanterar du smeknamnen på konton, kort och lån. Smeknamnen syns endast i din egen nätbank. Dessutom kan du välja ett förvalt konto. Det förvalda kontot kommer till exempel automatiskt fram när du gör en ny betalning.

Kom ihåg att klicka på Spara när du har gjort de ändringar du vill.