Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Försök att få tag på nätbankskoder i Aktias namn – falska nätsidor bland sökmotorernas sökresultat Läs mera

Nätbankens anvisningar

Egna inställningar

På den här sidan hanterar du smeknamnen på konton, kort och lån. Smeknamnen syns endast i din egen nätbank. Dessutom kan du välja ett förvalt konto. Det förvalda kontot kommer till exempel automatiskt fram när du gör en ny betalning.

Kom ihåg att klicka på Spara när du har gjort de ändringar du vill.