Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
I Aktias namn rings det bluffsamtal där de varnas för att till exempel bankkoderna eller kontot är i fara Bedragaren försöker bestyrka sitt ärende genom att skicka ett textmeddelande, som syns i samma bekanta meddelandekedja som Aktias äkta meddelanden. Läs mer.

Nätbankens anvisningar

Egna inställningar

På den här sidan hanterar du smeknamnen på konton, kort och lån. Smeknamnen syns endast i din egen nätbank. Dessutom kan du välja ett förvalt konto. Det förvalda kontot kommer till exempel automatiskt fram när du gör en ny betalning.

Kom ihåg att klicka på Spara när du har gjort de ändringar du vill.