Aktia PrePaid Laddningsbart-kort

Aktias PrePaid Laddningsbart-kort är ett ypperligt alternativ för dig som vill ha ett mångsidigt kort som inte är kopplat till ditt bankkonto.

Kortet är tryggt att använda i Finland, på utlandsresor och när du handlar på webben. Du kan betala dina inköp som med vilket kort som helst. Skillnaden är att pengarna laddas in på kortet på förhand.

PrePaid Laddbart-kortet kan beställas till en person som fyllt 7 år. I detta fall bör kortinnehavaren vara kund i Aktia och beställaren minst 18 år. Båda vårdnadshavarna bör godkänna beställningen och kortet kan laddas enligt ett nätbanksmeddelande från en av vårdnadshavarna. Om du beställer kortet till dig själv via Aktia Wallet-applikationen bör du vara minst 18 år.

 

Ladda in pengar på kortet

Du kan ladda in 20–2 500 euro på ett PrePaid Laddningsbart-kort (personen under 18 högst 500 euro). När du är nätbankskund hos en finsk bank kan du ladda pengar på kortet med Aktia Wallet-applikationen. Som nätbankskund hos Aktia kan du behändigt ladda ner pengar på kortet även i din nätbank.