Aktia World Elite Credit

Högklassig service och bekymmerslöst resande – ett kreditkort fullt av möjligheter!

Conciergeservice

LoungeKey

Reseförsäkring

Mastercard Priceless cities

Aktia Wallet

Conciergeservice

Med Conciergeservice sparar du mycket tid. Personalen på Conciergeservice kan hjälpa t.ex. med att boka resor, skicka blommor till din vän eller köpa konsertbiljetter. Conciergeservice tfn +358 9 4245 0135 (vard. kl. 8–21, lö kl. 9–17)

LoungeKey-program

Du får till ditt förfogande ett omfattande loungenätverk bestående av över 700 LoungeKey-lounger. Njut av loungetjänsterna på dina resor: mat, dryck och bekvämligheter – oberoende av kategorin på din flygbiljett. Du får tre gratis loungebesök per år. Läs mera >>

Lataa LoungeKey-sovellus:

Reseförsäkring

World Elite-kortet har en omfattande reseförsäkring som gäller på alla resor såväl i Finland som utomlands, även om du inte har betalat den aktuella resan med kortet. Försäkringen täcker även medresande familjemedlemmar. I reseförsäkringen ingår också en resgodsförsäkring och en reseansvarsförsäkring. Bekanta dig med reseförsäkringens villkor samt reseförsäkringens allmänna avtalsvillkor.

Mastercard Priceless cities -program

Mastercard Priceless cities är ett program som innehåller fantastiska erbjudanden i städer runtom i världen. Om du planerar en resa kan du kontrollera, om du kan boka ett hotellrum eller avnjuta en middag på en restaurang till specialpris i den stad du ska resa till. Priceless erbjuder också ett urval kulturevenemang och andra unika upplevelser. Tjänsten är avgiftsfri och det är enkelt att registrera sig. Registrera dig på www.priceless.com (på engelska). Därefter kan du lösa in erbjudanden före resan.

Aktia Wallet

I Aktia Wallet appen kan du behändigt följa med transaktionerna med betalkort och hantera kortinställningarna. Du ser tillgängligt saldo på korten och bekräftade transaktioner i realtid. Du kan tillfälligt spärra ett kort som kommit bort och öppna spärren igen om du hittar kortet. Du kan begränsa användningen av kortet både på ett geografiskt område och på nätet. Appen är avgiftsfri.

undefined