Aktia World Elite Credit

Aktia World Elite Credit är för dig som är en aktiv resenär och uppskattar kvalitet och hög servicenivå.

Conciergeservice

Conciergeservicen är som en privat hovmästare, som beställer resor och hotell, skickar blommor och köper konsertbiljetter för dig. Servicen står avgiftsfritt till ditt förfogande både i Finland och utomlands. Conciergeservice tfn +358 9 4245 0135 (vard. kl. 8–21, lö kl. 9–17).
 

LoungeKey

Du får till ditt förfogande ett omfattande loungenätverk bestående av över 700 LoungeKey-lounger. Njut av loungetjänsterna på dina resor: mat, dryck och bekvämligheter – oberoende av kategorin på din flygbiljett. Du får tre gratis loungebesök per år. För extra besök samt dina gäster debiteras 24 euro. Du kan skapa en onlineprofil (användarnamn och lösenord) på adressen www.loungekey.com/Aktia eller Loungekey-mobilapplikationen.  Kortets innehavare bör mata in sina Mastercard-kortuppgifter för att få rätt information om loungerna till sitt förfogande. Vänligen kontrollera Lounge-listan på webben eller i LoungeKey-mobilapplikationen innan din resa. Du kommer väl ihåg att i samband med ditt Lounge-besök nämna att ditt besök sker via LoungeKey-programmet.  Läs mera om Loungekey-programmet eller ladda ner LoungeKey-applikationen på din telefon. Frågor och svar gällande LoungeKey finns här.

Reseförsäkring

Till kortet hör en reseförsäkring som förutom dig själv gäller din make/maka och dina barn under 20 år som är med på resan. Du behöver inte göra inköp med kortet för att försäkringen ska gälla. Försäkringen beviljas av Folksam Skadeförsäkring Ab.
 

Priceless Cities-program

Priceless Cities är ett program som erbjuder bl.a. hotellövernattningar, restaurangbesök och kulturprogram till specialpris i städer runtom i världen. Registrera dig avgiftsfritt på www.priceless.com (webbsidan är på engelska), vartefter du kan lösa in erbjudanden före din resa.
 

Köpskydd

Om du inte har fått de produkter du beställt eller om ditt inköp på webben har debiterats dubbelt kan du få pengarna tillbaka via köpskyddet.
 

Kreditegenskap

 

Nödkontanttjänst

Om du blir bestulen eller tappar bort ditt Aktia-betalkort (Mastercard) under en resa utomlands, finns det hjälp att få, i form av nödkontanter, i det land du befinner dig. Läs mer om nödkontanttjänsten.
 
Du kan ansöka om Aktia World Elite-kreditkort om du
  • är myndig
  • har en stadigvarande adress i Finland
  • har en finsk personbeteckning.

 

 
För att vi ska kunna bevilja kortet ska du ha en årsinkomst på minst 60 000 euro och ha skött dina penningaffärer oklanderligt. Månadsavgiften för kortet är 25 euro och avgiften debiteras ditt kreditkort månatligen. Kortet förutsätter inte en kundrelation i Aktia.
 


Aktia Bank Abp:s kortvillkor
Villkor för egendomsförsäkring

Reseförsäkringsvillkor (gäller fram till 31.12.2019)
Reseförsäkringsintyg (på engelska)
Reseförsäkringsvillkor (gäller fr.o.m. 1.1.2019)
Reseförsäkringens produktkort (gäller fr.o.m. 1.1.2019)
Reseförsäkringssammandrag (gäller fram till 31.12.2019)
Reseförsäkringens allmänna avtalsvillkor (gäller fram till 31.12.2018)

Har en skada skett på resan? Anmäl skada